Liseverhulst » Specials » Date en relatietips
Liseverhulst: Informatie van A tot Z

Daten en relaties: 10 tips verzameld

Daten en relaties: 10 tips verzameld Een goede relatie verrijkt je leven. Maar hoe vind je de ware? En als je de ware eenmaal gevonden hebt: hoe zorg je dat de relatie in stand blijft? Door de jaren heen heb ik een tiental artikelen over deze onderwerpen geschreven. Door deze special is deze belangrijke informatie nu op een enkele plaats te vinden.

Daten: gewoon doen

Veel mannen en vrouwen twijfelen erover of ze wel interessant zijn voor het andere geslacht. Meestal is dat niet nodig. Voor beiden geldt: verzorg je gewoon goed en blijf vooral jezelf. Mannen zijn nogal eens huiverig om zelf toenadering te zoeken. Vrouwen hebben namelijk specifieke maniertjes om de aandacht te vangen. De flirttips bevatten wat aanwijzingen waaruit je af kunt leiden of er wel of niet met je geflirt wordt. Als je eenmaal een date hebt is het handig om de belangrijkste geschreven en ongeschreven regels nog eens op een rij te hebben.

Relaties: blijf investeren

Als je eenmaal de ware hebt gevonden, is het van belang net zo hard je best te blijven doen als toen je een date heb. Blijf jezelf verzorgen en heb echt aandacht voor je partner als je samen bent. Verder vinden met name vrouwen een aantal zaken belangrijk in een relatie. Dat is met name betrouwbaarheid. Beloof je iets, kom dat dan ook na. Anders heb je de poppen aan het dansen!
Wat vindt een vrouw belangrijk in een relatie?

Wat vindt een vrouw belangrijk in een relatie?

Wat zoekt een vrouw nu eigenlijk in een langdurige relatie? Wil ze liever een snelle jongen of gaat ze voor stabiliteit op de lange termijn? Welk type man maakt de meeste kans en wat zijn goede eigens…
Hoe weet je of een vrouw flirt?

Hoe weet je of een vrouw flirt?

Als je in een openbare gelegenheid bent kom je regelmatig op een ontspannen manier in contact met dames. Soms heb je het gevoel dat er met je geflirt wordt, maar je weet het niet zeker. Je durft op da…
Tips voor mannen: de tweede date

Tips voor mannen: de tweede date

Gefeliciteerd. Tijdens de eerste date is schijnbaar alles zo soepel gelopen dat de dame in kwestie je nog een keer wil zien. Wat wordt er van je verwacht als man tijdens het tweede afspraakje? Dus wat…
Vinden mannen een vrouw met een smalle taille aantrekkelijk?

Vinden mannen een vrouw met een smalle taille aantrekkelijk?

Wist u dat door de eeuwen heen mannen een bepaalde verhouding tussen de taille en de heup bij vrouwen buitengewoon aantrekkelijk vinden? Wetenschappelijk onderzoek heeft aangewezen dat dit evolutionai…
Gespreksonderwerpen voor mannen bij de eerste date

Gespreksonderwerpen voor mannen bij de eerste date

Gefeliciteerd. Het is je gelukt om een afspraakje te maken. Je wil graag dat de conversatie ontspannen verloopt. Waar praat je dan zoal over? Er volgen enige aanknopingspunten.
Dating: de eerste date: date tips voor mannen

Dating: de eerste date: date tips voor mannen

Het is je gelukt. Je het een eerste date met een leuke vrouw. Hoe zorg je ervoor dat dit eerste afspraakje positief afloopt en dat er meerdere afspraakjes volgen? Wat zijn nu een beetje universele dat…
Man zoekt vrouw: don'ts

Man zoekt vrouw: don'ts

Je bent vrijgezel en op de een of ander manier op zoek naar een leuke dame. Welke dingen moet je achterwege laten omdat deze de kans op een eerste afspraakje echt verknallen?
Hoe wordt een man een gewilde partner?

Hoe wordt een man een gewilde partner?

Wat zijn nu de eigenschappen die een vrouw het meest waardeert in een man? Met andere woorden: met welke type man wil ze het liefst oud worden?
Hoe win ik mijn ex-vriendin weer voor me?

Hoe win ik mijn ex-vriendin weer voor me?

Je relatie is op de klippen gelopen. Wat jou betreft had dit niet hoeven te gebeuren. Wat kun je nu nog doen om de relatie tussen jou en je ex te repareren?
Succesvol daten voor mannen

Succesvol daten voor mannen

Je hebt een date met een vrouw. Wat zijn nu de belangrijkste zaken waar je op moet letten om je afspraak soepel te laten verlopen? Dus de open deuren nog eens op een rij.
Gepubliceerd door Liseverhulst op 05-11-2014, laatst gewijzigd op 31-05-2015. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!